۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
جستجو:

با سلام و عرض ادب
اطلاعات موجود در مورد بیماری بسیار اندک هستند از این رو جواب سوالات شما بر اساس بهترین شواهد موجود داده میشود.
۱- عمر ویروس را تا ۹ روز بسته به شرایط نختلف پیش بینی کرده اند. هر چه رطوبت هوا کتر باشد و هر چه دمای محیط بالاتر باشد ویروس زودتر از بین میرود.
۲- برای خرید نان بهتر است از نان داغ که تازه از تنور بیرون امده است استفاده شود.
۳- بله در صورت الودگی میتواند منبع عفونت باشد.
۴- شواهد زیادی در این رابطه موجود نیست اما با توجه به مقالات اندک به نظر میرسد فریز کردن نقش چندانی در از بین بردن ویروس ندارد. برای انتقال نمونه ها به آزمایشگاه توصیه میشود که اگر طی ۳ روز نمونه ها به آزمایشگاه ارسال نمیشوند آنها را باید فریز ترجیحا در دمای منفی ۸۰ باید فریز نمود. در مورد ویروسهای مشابه مثل سارس ثابت شده است که ویروس در ۴ درجه سانتیگراد تا ۲۸ روز فعال می ماند که بستگی به رطوبت هم دارد.
۵- این روش علمی نیست و هنوز مستنداتی برای آن وجود ندارد. این تست نشانه درگیری ریه است و دلیلی برای کرونا نیست.
۶- بله احتمال ان مثل موارد دیگر سرماخوردگی وجود دارد. مقالاتی هم برای درگیری یا عود مجدد افراد در چین و ژاپن وجود دارد.
۷- تغذیه صحیح، ورزش، استراحت کافی و عدم استرس باعث تقویت سیستم ایمنی میشوند.

با احترام