شنبه 17 خرداد 1404

کد: 204      تاریخ ایجاد: جمعه 23 اسفند 1398  
گروه مرتبط:  کرونا

سلام. با تشکر از برقراری ارتباط
1- گوشت و مرغ از محصولاتی هستند که سازمان بهداشت جهانی روی سلامت آنها تاکید کرده و می تواند در انتقال ویروس موثر باشند. مرغ و یا گوشت (در صورت امکان) را به صورت بسته بندی شده تهیه و آن را در فروشگاه تکه تکه نکنید. چرا که امکان آلودگی آن با چاقو، دست، عطسه و سرفه افراد یا تخته های برش آلوده وجود دارد. پس از تکه تکه کردن در منزل بلافاصله تخته برش، چاقو و تمامی سطوحی که مرغ یا گوشت با آن در تماس بوده را با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید. این ویروس به دمای بالا و پاک کننده ها حساس است و سریع از بین می رود. هم چنین پخت کامل گوشت قرمز و مرغ نیز به دلیل استفاده از دماهای بالاتر از ۷۰ درجه سانتی گراد ویروس را از بین می برد. پس از اتمام کار با مواد خام حتما دستان خود را با دقت بشویید و از تماس دست آلوده با سطوح یا غذاهای پخته یا آماده به مصرف جدا اجتناب کنید و نیاز به استفاده از ماده ضدعفونی کننده خاصی ندارد.
2- بله بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت با آب داغ و مایع از بین می رود.
3- بله در آب های سرد و دماهای پایین قابلیت زنده ماندن و جابجایی دارد. چون دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت بر سلامت آب آشامیدنی در این بیماری تأکید کرده است
ضمنا در سامانه https://salamat.gov.ir/ ثبت نام بفرمائید آدرس نزدیکترین مرکز را به شما می دهد.
مراکز سلامت جامعه 22 بهمن واقع در چهار راه 22 بهمن،مرکز شهید اسدی در مدیریت 28 ، مرکز الغدیر در بلوار رضوان 17 ، مرکز باقدرت در خیابان شیخ احمد کافی و مرکز 12 فروردین در بهمنیار دو پلاک 20 آماده ویزیت بیماران تا ده شب هستند و پزشکان آنها دوره های تخصصی تشخیص این بیماری را دیده اند.
با احترام
زمان پاسخ به سوال : شنبه 24 اسفند 1398-09:20:06